Op de vraag "waar haal je je inspiratie vandaan", kan ik in alle eerlijkheid zeggen: van overal, zelfs van op de achterkant van een doos havermout in Spanje.
Laat je echter niet vangen, er zit ook gewoon tarwebloem in!
(voor diegene die daar problemen mee hebben)
Deze wraps zijn snel klaar, hebben veel smaak, en zijn een heerlijke lunch.
Ik heb ze gevuld met stukjes kip, tomaat, sla en komkommer.
Maar laat je verbeelding spreken, en vul ze met waar je op dat moment zin in hebt.
Wat heb je nodig?
100 g tarwebloem
100 g havermout vlokken
150 ml water
1 koffielepel instant gist
een snuifje zout
eventueel nog andere kruiden naar smaak (koriander, peper, pimenton, ...)
olie
Wat moet je doen?
Meng de bloem en havermout vlokken met het water, de kruiden en het zout tot een glad deeg.
Als het deeg nog wat droog is, voeg dan nog wat water toe. Laat 20 minuten rusten.
Verdeel het deeg in 6 à 8 stukken. Bestuif het werkblad met wat bloem en rol cirkelvormig uit tot ongeveer 2 mm dikte.
Doe in een antikleefpan een beetje olie en bak ze aan beide kanten tot ze beginnen te kleuren.
Doe voor iedere wrap opnieuw een beetje olie in de pan.
Vul naar smaak.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Ik lees met veel plezier jullie reacties.