Vorige zaterdag was ik uitgenodigd op Het feest van de smaak georganiseerd in samenwerking met Palm Breweries, Noord-Hollandse Gouda met Rode zegel en Viki Geunes.
De weergoden waren ons goed gezind! Wat een prachtige dag, en wat een fantastisch event.
Al de foto's kan je terugvinden via de facebookpagina .
Midden in een hopveld stonden allemaal fleurige stijlvol gedekte tafels met hopranken en rozen.
In een tent werden de gerechtjes bereid met oog voor detail. Chef Viki Geunes kwam persoonlijk zijn creaties toelichten, waarbij we ook vragen mochten stellen. Ieder gerechtje werd vergezeld van het aangepaste bier. En neen, ik heb ze niet allemaal geproefd, maar de Cornet is me toch bijgebleven.
We werden echt in de watten gelegd. Na een leerrijke rondleiding op de brouwerij gingen we met een hele Foodiebag terug naar huis om zelf aan de slag te kunnen gaan.
De recepten kan je terugvinden via de website van Gouda met het Rode Zegel.
Bijvoorbeeld de crostini met rode biet en zwarte olijven met Belegen Noord-Hollandse Gouda, of de gerookte kip met verse vijgen en Overjarige Noord-Hollandse Gouda, en zeker niet te missen de tartaar van rund met chips van pastinaak (en crème van pastinaak)
Dus als je nog eens in de winkel komt, en je weet niet wat kiezen, kies dan eens iets uit het assortiment van Gouda met het Rode Zegel en een biertje van Palm Breweries.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Ik lees met veel plezier jullie reacties.