Als er iets is waar ik chagrijnig van wordt is het:
- niet kunnen gaan lopen
- als er geen choco of hazelnootpasta in huis is
En dus is het altijd interessant om zelf chocopasta te kunnen maken.
Want wie lust er nu niet zo een goede ouderwetse chocopasta?
Op Njam TV kan je zien hoe Dominique Persoone deze choco maakt.En het is echt kinderspel.
Dit is mijn inzending voor het Foodblogevent juni 2012
Hoe maak je het?
Verwarm hierin 200gr glucose (wel een plakkerig boeltje, een natte lepel helpt)
Giet dit over 200gr chocoladepastilles (type Callebaut donker)
En voeg dan nog 100g boter (kamertemperatuur) toe.
Alles goed mengen.
Maar dat ga je niet kunnen testen, want hij is daarvoor al lang op!
En ook een leuk Valentijncadeautje voor de chocoholics.
Chocopasta: yum! Je Guilty Pleasure staat erbij!
BeantwoordenVerwijderenWat een leuk idee zo'n heerlijk cadeautje!
BeantwoordenVerwijderen